RadioniceTvrtka Stella Mediterranea  se primarno  bavi proizvodnjom hrane, ekoloških proizvoda i dodataka prehrani pod brandovima Stella Croatica, Stella Bio i Herba Croatica.

Proizvodnja se odvija u kompleksu Stella Croatica koji se sastoji od nekoliko proizvodnih cjelina koje se nalaze u zgradama Stella Croatica i Herba Croatica.

Kao pravi domaćini odrasli u tradicionalnom dalmatinskom podneblju,  osim same proizvodnje, nudimo i i organizirani obilazak  manufakturne proizvodnje  tradicionalnih delicija te omogućavamo razgledavanje i boravak   u našem  ambijentalnom etno selu "Zagora".

U okviru aktivnosti našeg društveno odgovornog poslovanja, razvili smo cijeli koncept i program interaktivnih radionica i edukacija za djecu predškolskog i školskog uzrasta  s ciljem približavanja i povratka  našoj  tradiciji te kulturnoj i materijalnoj   baštini kao i očuvanja tradicionalnih vrijednosti  i običaja našeg dalmatinskog kraja za nadolazeće  generacije.

Selo, ekološki voćnjak, maslinik, aroma park, etnografska zbirka predmeta  i proizvodni pogon čine jednu idealnu cjelinu i platformu za razvoj ovog sasvim novog koncepta koji za svrhu ima prezentaciju našeg kraja i dalmatinske tradicije kao i edukaciju o zdravoj prehrani, ekologiji, kulturnom i materijalnom nasljeđu dalmatinskog kraja.

Organiziramo razne  zanimljive i edukativne radionice  koje se održavaju u sklopu našeg kompleksa. Radionice  nadopunjujemo  inspirativnim  posjetom  etno selu „Zagora“ kao i obilaskom proizvodnog  i izložbenog dijela manufakturne proizvodnje delicija  „Stella Croatica“.

Za dodatne informacije o samim radionicama i programima obilaska, molimo kliknite ovdjearoma parkU okviru svog kompleksa Stella Croatica ima i tradicionalno, etno selo „Zagora“ u kojem se održavaju razne promotivne i degustacijske aktivnosti.Selo se sastoji od 7 kamenih kućica, maslinika, povrtnjaka i aroma parka. Aroma park služi za prezentaciju najzastupljenijih aromatičnih začinskih biljaka na području Dalmacije i idealno je mjesto za upoznavanje svih osjetila s tom dragocjenom florom.
Za više informacija o aroma parku molimo kliknite ovdje